4, 6th September str.,
Sofia, Bulgaria

Св. Патрик в клуб Дилижанс

Билети ТУК!

Казват, че на св. Патрик всеки е ирландец!
На този ден ще пием много бира (специално за празника и в чест на св. Патрик тя ще бъде зелена!) и ще танцуваме и празнуваме с ирландска музика до зори! Ще има и много изненади и специални промоции!
Дрес код: Зелено!
Тел. за резервации: 0888/404043; 0887/235064
Имаме и специална изненада за вас!
Св. Патрик тази година ще бъде посрещнат по незабравим начин в уютната атмосфера на клуб Дилижанс. Бира, ирландска музика и смях ще изпълват пространството на клуба, а за да бъде внесен още по-силно духът на този магнетичен празник ще се погрижат дуото на Деница Димитрова (келтска арфа) и Иван Пенчев (цигулка ). Към тях ще се присъедини и Андрей Велков с неговия баоран (келтски барабан).
Гвоздей на програмата ще бъдат част от ирландските танцьори на Irish Dance Academy Sofia, които ще ви завладеят с великолепните си танцови умения.
St. Patrick’s day е келтски празник, свързан със светията св.Патрик. Вносител на християнската вяра, св.Патрик е проповядвал из цяла Ирландия. Обяснявал е светата троица със един от символите на страната, който е трилистна детелина (trinity). Легендата гласи, че той в този ден е прокудил всички змии от острова.

Date

мар. 17 2019 - мар. 18 2019

Time

8:00 pm - 2:00 am

Cost

10.00BGN
Club Diligence

Organizer

Club Diligence
Phone
+359888404043
Website
http://clubdiligence.com